humanact.gr

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF
Ευρετήριο Άρθρου
Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ
αιτίες
ΑΙΤΙΑ
Όλες οι Σελίδες

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ

Η εικόνα του κόσμου στον πλανήτη γίνεται όλο και πιο θολή. Δισεκατομμύρια άνθρωποι συνωθούνται και ανταγωνίζονται, μάχονται, αντιλλογούν και ελπίζουν, σε μια μακρόσυρτη πορεία προς τη διατήρηση. Οι περισσότεροι όμως δεν αντέχουν τους εξωντωτικούς ρυθμούς που θέτουν οι συνθήκες και ποδοπαντούνται ή αφανίζονται από αυτούς που αντέχουν.

Όσοι γλιτώνουν από τη φυσική εξόντωση, ρίχνονται σε συνθήκες ακραίας ή επιδοτούμενης φτώχειας που δημιουργούνται από το παγκόσμιο σύστημα οικονομικής ρύθμισης.

Την ίδια στιγμή που το διάστημα έχει καταληφθεί από δορυφόρους εμπορικής αξιοποίησης, δισεκατομμύρια άνθρωποι πάνω στη γη δεν είναι σε θέση να απολαύσουν τη χρησιμότητα του ηλεκτρικού ρεύματος. Την ίδια στιγμή που δαπανώνται αμέτρητα ποσά για την εξερεύνηση του πλανήτη Άρη, δισεκατομμύρια ψυχές δεν καταφέρνουν να αποκτήσουν πρόσβαση στο νερό.

Ενώ καταστρέφονται τόνοι αγαθών που προέρχονται απο γεωργικές καλλιέργειες, λόγω υπερπαραγωγής, για τη διατήρηση τιμών ασφαλείας, υπάρχουν εκατομμύρια παιδιών που πεθαίνουν από υποσιτισμό, κακή διατροφή και ασθένειες.



Dedicated Cloud Hosting for your business with Joomla ready to go. Launch your online home with CloudAccess.net.